Grafiek instellingen (Monitor)

In de financiële monitor zie je de belangrijkste indicatoren van je bedrijf, grafisch in beeld gebracht, zoals:
  • Resultaten
  • Omzet
  • Kosten
  • Bank saldo
  • Werkkapitaal
  • Debiteuren en crediteuren
  • Debiteuren
  • Crediteuren
  • Solvabiliteit
  • Rentabiliteit op eigen vermogen
  • Kas balans
  • Werkkostenregeling (optioneel).
Je kunt de in de financiële monitor getoonde indicatoren en de volgorde daarvan aanpassen. Hiervoor wijzig je de instellingen van de grafiek (monitor).

LET OP!
Alleen de backoffice en gebruikers met de rol 'Financiële administratie', 'Externe accountant' en 'Directie' kunnen de monitor aanpassen.

Deze instellingen kun je vanuit twee plaatsen in Yuki openen:
  • Klik linksboven in elk Yuki scherm op het logo, klik vervolgens op 'Instellingen' en klik daarna op het icoon 'Monitor'.
  • Open de module 'Boekhouding, klik links in je scherm op 'Monitor' en vervolgens rechts in je scherm op de knop 'Grafiek instellingen bewerken'.

Het volgende scherm wordt nu geopend:

Geef hier aan welke indicatoren in de financiële monitor moeten worden getoond (actief) en welke verborgen (inactief) moeten blijven. Met de pijltjes wijzig je de volgorde van de getoonde indicatoren in je scherm.
Klik op de knop 'Instellingen opslaan' om je wijzigingen te bewaren.

LET OP!
Voor de indicatoren 'Resultaten' en 'Omzet' kunnen de gegevens van vorig jaar in de financiële monitor getoond of verborgen worden. Dit kun je activeren of deactiveren door te klikken op de checkbox 'Vorig jaar'.