Goedkeuren van facturen via Yuki App

Lees de onderstaande helppagina of bekijk de video 'Yuki Workflow module op mobiel'

https://vimeo.com/157142441

Via de Yuki App op je Smartphone kun je waar ook ter wereld met een eenvoudige (swipe)beweging te betalen facturen goedkeuren, afkeuren, de goedkeuring tijdelijk uitstellen of de factuur doorsturen naar een collega.
Door je telefoon een kwartslag te draaien, kun je de desbetreffende factuur openen in de app.

Ga naar de knop 'Goedkeuren' in de Yuki App:

De vrij te geven facturen verschijnen nu op je Smartphone:

Je hebt nu een aantal opties om deze facturen af te handelen:
  • Factuur goedkeuren
    Dit doe je door naar rechts te swipen waardoor je een groene balk te zien krijgt.
  • Factuur afkeuren
    Dit doe je door naar links te swipen waardoor je een rode balk te zien krijgt. Hier kun je vervolgens de reden opgeven waarom de betaling van deze factuur niet akkoord is.
  • Betaling uitstellen
    Dit doe je door naar rechts te swipen en vast te houden totdat je een blauwe balk ziet verschijnen. Hierna kun je een nieuwe datum instellen.
  • Factuur doorsturen (naar een collega voor een 'dubbelcheck')
    Dit doe je door naar links te swipen en vast te houden totdat je een zwarte balk ziet verschijnen. Hierna kun je je collega selecteren en een vraag stellen.