Gebruikers (backoffice portaal)

Een gebruiker van het portaal is een medewerker van het kantoor. Een gebruiker kan verschillende rechten hebben. 

Vanuit de desktop in het Yuki backoffice portaal klik je onderin je scherm op de tegel 'Gebruikers' of linksboven op het icoon 'Gebruikers' om een overzicht te bekijken van de gebruikers (kantoormedewerkers) van het portaal met hun rol en functie.



Het volgende scherm wordt geopend:



Alleen een portaalbeheerder kan gebruikers toevoegen aan het portaal door linksboven in het scherm te klikken op de knop 'Gebruiker toevoegen'.
Indien nodig kan een gebruiker ook door de portaalbeheerder worden verwijderd door te klikken op de knop 'Gebruiker verwijderen'.  

LET OP!
Collega portaalbeheerders kunnen alleen worden verwijderd wanneer zij eerst een backoffice rol toegekend krijgen.

Selecteer linksboven in je scherm alle administraties of alleen het portaal met de domeinen waarvan je de gebruikers wilt bekijken.

In dit overzicht zie je van alle gebruikers hun login naam, rol(len) en functie (indien ingevuld). 

Door te klikken op > voor de naam van een gebruiker kunnen de rol(len)) worden bekeken en/of gewijzigd.

LET OP!
De gegevens op het tabblad 'Werknemer' van de gebruiker zijn alleen zichtbaar voor de portaalbeheerder, de werknemer zelf en gebruikers in het domein met de rol 'Portaal backoffice', 'HRM' of 'Directie'.



Zie ook: