Financiële details (dossiers)

in Yuki kun je in één overzicht de financiële details bekijken van alle dossiers met de daaraan gekoppelde documenten en transacties. Deze details worden per dossier, afhankelijk van de geselecteerde weergave, gegroepeerd op:
  • Netto omzet
  • Kostprijs van de omzet
  • Bedrijfslasten
  • Overige transacties.

Per dossier wordt het totaal saldo weergegeven.

Onderaan het overzicht wordt het totaal resultaat van alle geselecteerde projecten/dossiers getoond.

LET OP!
Elke gebruiker kan alleen de financiële details bekijken van een dossier waartoe hij of zij toegang heeft.

Open de module 'Dossiers' en klik vervolgens links in je scherm op 'Financiële details'.

Het volgende scherm wordt geopend:

Bovenin je scherm vind je de volgende knoppen:
  1. Selecteer hier de periode waarvan je de financiële details wilt bekijken.
  2. Maak hier een keuze waarop je de dossiers wilt filteren: Alle dossiers, Mijn dossiers of Beheerder.
    Voer vervolgens het feitelijke selectiecriterium in.
    Door op de knop 'Zoek' te klikken wordt het filter op de lijst toegepast.

LET OP!
    Als selectiecriterium kun je ook 'Dossiercode' gebruiken.

3. Wissel tussen het wel of niet tonen van actieve (lopende) dossiers. Actieve dossiers zijn dossiers die nog geen einddatum hebben of waarvan de einddatum nog in de toekomst ligt.
  4. Wissel tussen het wel of niet tonen van een schermvoorbeeld van het geselecteerde document.
  5. Wissel tussen de weergave van alle financiële details, de omzet en kosten (bedrijfslasten gerelateerde rekeningen) óf de bruto-marge (omzet en kostprijs van de omzet gerelateerde rekeningen).
  6. Bekijk de financiële details van een bepaalde administratie of van alle administraties in het domein.
  7. Download het getoonde overzicht als een CSV bestand (Excel).
  8. Print het getoonde scherm.

LET OP!
Om de financiële details van een specifiek dossier te bekijken klik je vanuit een geopend dossier links in je scherm op 'Financiële details'.

Klik op > voor een gekoppeld document of transactie om deze te openen en desgewenst te wijzigen.

LET OP!
Alleen gebruikers met financiële rechten ('Financiële  administratie' en 'Externe accountant') en gebruikers met de rol 'Backoffice' kunnen een gekoppeld document of transactie eventueel naar een ander dossier verplaatsen óf de transacties van een nog te koppelen factuur (in- en verkoop) splitsen en aan verschillende dossiers koppelen door achter de regel te klikken op het icoon 'Transacties koppelen/bewerken'.