Financiële details (dossiers)

Vanuit het startscherm van de module 'Dossiers' vind je links in je scherm onder de kop 'Overzichten' de link 'Financiële details'.
Door te klikken op deze link toont Yuki een lijst van alle dossiers met de gekoppelde documenten en transacties. Hierdoor kun je de details van al je lopende dossiers in één overzicht zien.

Achter elke regel vind je het icoon 'Transacties koppelen/bewerken', hiermee kun je de transactie of het document eventueel naar een ander dossier verplaatsen.