E-mail (factuur) afkomstig van adres

Onder de knop verkoop vind je links in de kolom   Factureren  de 'Factuurinstellingen'.

E-mail afkomstig van adres:

Er zijn twee opties om Facturen vanuit Yuki te versturen.
Via de 'virtuele' mailserver van Yuki of vanuit je eigen mailserver (verkregen van je e-mail provider)

De 'virtuele' Yuki Server
Onder E-mail afkomstig van adres vul je het E-mail adres in waar vanuit je je facturen en herinneringen wilt versturen.
vervolgens laat je de 'Mail server instellingen' leeg.

Na het ingeven van het e-mail adres krijg je op het betreffende adres en email van Yuki om je account te bevestigen.
na het bevestigen van de mail kun je facturen vanuit Yuki verzenden.

De ontvanger zal een mail met de factuur ontvangen afkomstig van het betreffende adres.
Als de ontvanger de mail eventueel beantwoord zal deze op het betreffende verzendadres terecht komen.

NB. Het kan voorkomen een ontvangende partij gebruik maakt van een bepaald soort 'spam' filter (SPF Record Check)
hierdoor zou het kunnen dat de verstuurde mail in een spam box terecht komt of erger nog geheel niet
ontvangen wordt.

De tweede optie is om je facturen via je eigen E-mailserver te versturen,
Hiermee is de kans kleiner dat de mail niet bezorgt wordt of in de 'spam' box terecht komt.

Hiervoor open je de geavanceerde 'Mail server instellingen'
Belangrijk is dat je alle velden juist instelt, de benodigde gegevens krijg je van je eigen E-mailprovider.

Als je gebruikt maakt van een Gmail account kun je de volgende instellingen te gebruiken:

Subpagina''s (1): E-mailaccounts