Exporteren afschriften

Deze functie kun je gebruiken om alle transacties van kasstaten, bankafschriften, creditcards en elektronische afschriften in Yuki in één keer te exporteren.

Open de module 'Bank' bovenin je scherm en klik vervolgens links in je scherm op 'Exporteer afschriften'.

Om alle transacties van alle jaren, een specifiek jaar, half jaar, kwartaal of maand te exporteren selecteer je de juiste periode en geef je aan of de transacties van alle administraties in een domein of alleen de transacties van een specifieke administratie moeten worden geëxporteerd. Klik vervolgens op de knop 'Download' rechtsboven in je scherm.

Alle transacties worden nu gedownload naar je harde schijf in een CSV-bestand. De kolommen (9 in aantal) en de volgorde daarvan in het CSV-bestand komen overeen met de kolommen zoals ze in je scherm worden getoond.
Dit CSV-bestand kun je weer gebruiken voor import in diverse andere softwareprogramma's.