Etiketten

Van alle relaties die je in Yuki hebt vastgelegd kun je etiketten afdrukken. Dit is bijvoorbeeld handig bij alle verkoopfacturen die in Yuki hebt aangemaakt en per gewone post naar je klanten wilt versturen.

Het afdrukken van etiketten verloopt in vier stappen:

LET OP!
In de relatiekaart van een persoon of bedrijf kun je ook klikken op de knop 'Etiket' om een etiket van die relatie af te drukken.

Om etiketten te gaan afdrukken open je de module 'Relatiebeheer' en klik je vervolgens links in je scherm op 'Etiketten'.

Het volgende scherm wordt geopend:

Stap 1: instellingen van etiketten vastleggen

Voordat je de relaties selecteert die je als etiketten wilt afdrukken, voer je éénmalig de instellingen van het etiket en het etikettenvel in.

Stap 2: selecteren van relaties voor etiketten

Na het invoeren van de instellingen van de etiketten selecteer je de relaties die als etiket moeten worden afgedrukt.

Stap 3: samenstellen lijst met etiketten

Heb je alle relaties geselecteerd die je als etiketten wilt afdrukken én alle instellingen ingevoerd klik dan bovenin je scherm op de knop 'Printvoorbeeld op scherm'.

In je scherm wordt de lijst met af te drukken etiketten getoond:

Stap 4: afdrukken van etiketten

Controleer of je de kop- en voettekst in Google Chrome hebt verwijderd én een testpagina correct wordt afgedrukt voordat je daadwerkelijk begint met het afdrukken van etiketten.