E-mail koppelen aan dossier

Elk e-mail bericht kun je in Yuki koppelen aan een dossier:
  • vanuit een geopende e-mail in de module 'E-mail'

Koppelen vanuit geopende e-mail

Wanneer je vanuit je Inbox een e-mail opent door te dubbelklikken op de desbetreffende e-mail kun je de e-mail koppelen aan een dossier.

Klik op het vergrootglas in het veld 'Dossier' en selecteer een dossier om de e-mail aan een dossier te koppelen.

LET OP!
Wanneer je in het veld 'Dossier' een naam invoert wordt het dossier direct aangemaakt (als het dossier nog niet bestaat). Dit nieuwe dossier is dan standaard alleen voor jezelf (als beheerder) toegankelijk. Als beheerder kan je de beveiliging van het dossier instellen.

Gekoppelde e-mail in dossier

Je vindt de e-mail in het dossier terug onder de koppelingen van het dossier én op het tabblad 'Totaaloverzicht'.

Koppelingen

Totaaloverzicht