Domeinen (backoffice portaal)

Binnen Yuki heeft elke klant één of meer domeinen. Binnen een domein kunnen één of meer administraties en gebruikers worden aangemaakt die geheel of gedeeltelijk toegang hebben tot dit domein.

Vanuit de desktop in het Yuki backoffice portaal klik je onderin je scherm op de tegel 'Domeinen' of linksboven op het icoon 'Domeinen' om een overzicht te bekijken van de domeinen in je portaal.

Het volgende scherm wordt geopend:

Een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder' of 'Portaal backoffice' kan nieuwe domeinen aanmaken in het portaal door linksboven in het scherm te klikken op de knop 'Nieuw domein'.

Om medewerkers in bulk toe te wijzen aan één of meer domeinen in het portaal kan alleen de portaalbeheerder klikken op de knop 'Medewerkers toewijzen'.

Selecteer rechtsboven in je scherm alle administraties of alleen het (sub)portaal met de domeinen die je wilt bekijken.

Linksboven kun je aangeven of je alleen de actieve of inactieve domeinen wilt zien.

Linksboven in je scherm kun je zoeken naar domeinen om deze vervolgens direct te openen.

In dit overzicht zie je van elk domein:
  • het aantal actieve administraties
  • de uitstaande transacties
  • de uitstaande vragen
  • of het wel of geen compact portaal is
  • de datum waarop het domein is aangemaakt
  • BO door moedermaatschappij: indien aangevinkt worden de backoffice werkzaamheden in dit domein door de backoffice van de moedermaatschappij uitgevoerd.
  • BO verwerking door Yuki: backoffice werkzaamheden in dit domein worden door de backoffice van Yuki uitgevoerd.
Door te klikken op een kolomkop kun je elke kolom, behalve de kolommen 'Compact portaal', 'BO door moedermaatschappij' en 'BO verwerking door Yuki', desgewenst in omgekeerde volgorde sorteren.

Alleen de portaalbeheerder kan door te klikken op > voor de naam van een domein de instellingen van het domein wijzigen, de portaal backoffice kan deze alleen inzien.

Aanvragen BO verwerking door Yuki

Alleen de portaalbeheerder mag aanvragen dat de backoffice van Yuki de backoffice werkzaamheden uitvoert voor een domein.
Na het klikken op de link 'Aanvragen' verschijnt het volgende scherm:

Voer de eerste en de laatste maand in dat de backoffice van Yuki alle transacties in dit domein moet verwerken en klik vervolgens op de knop 'Bewaren'.

In het overzicht zie je nu dat de aanvraag is gedaan.