Yuki projectadministratie

Yuki module projectadministratie

In Yuki is het mogelijk om een projectadministratie bij te houden met financiële rapportage. Een project wordt aangemaakt als dossier. De documenten kunnen door de gebruiker worden toegewezen aan projecten en dragen daarna bij aan de rapportage per project.

Afbeelding toevoegen

De Yuki projectadministratie is een aanvullende module op de Yuki software. Wens je gebruik te maken van deze module dan zal er een maandfee van € 10,- in rekening worden gebracht per domein. Heb je meerdere administraties in één Yuki domein dan is het tarief gewoon € 10,- per maand.

Pas bij het activeren van de module zal deze zichtbaar zijn in je Yuki domein.

Waar en hoe kun je een project aanmaken?

• Allereerst ga je naar Dossiers

Afbeelding toevoegen

• Selecteer vervolgens de tab Nieuw dossier

Afbeelding toevoegen

• Vul hier alle gegevens in die van toepassing zijn op het dossier/ project

Afbeelding toevoegen

Documenten toevoegen aan een project

• Elk type document (inkoop, verkoop, salaris etc.) kun je koppelen aan een dossier
  • Het is ook mogelijk e-mailcorrespondentie of brieven te koppelen
  • Je kunt direct in een dossier een document uploaden
  • Het is niet mogelijk om banktransacties te koppelen
  • Via de link ‘’Niet aan dossier gerelateerde omzet’’ kun je ook documenten koppelen aan een dossier (door op het groene plusje te klikken)

Afbeelding toevoegen

Afbeelding toevoegen

Uren boeken op een project

• Uren schrijven voor een project; doormiddel van een taak en vervolgens de factuur eraan hangen die je naar de klant hebt verzonden (factuur kan Yuki niet automatisch aanmaken)

Afbeelding toevoegen

Afbeelding toevoegen

Afbeelding toevoegen

• Maak je gebruik van de Yuki webservices, dan kun je ook het dossier ID of dossier code meegeven om zo zaken automatisch te koppelen

Overzicht projecten

• Per dossier / projectadministratie heb je automatisch een omzet, kosten, bezittingen en schulden overzicht

Afbeelding toevoegen

• Er is ook een overzicht van de marge bijdrage per project

Afbeelding toevoegen

• Budgetten per project. Je kunt op de kaart van een project een budget ingeven voor omzet en inkoop. Dat is een budget voor de gehele looptijd van het budget (dus niet per jaar). In het overzicht marge bijdrage per project kun je kolommen aanzetten om de budgetten en verschillen t.o.v. de actuele omzet te tonen.

Bekijk ook:

Subpagina''s (1): Dossiers automatisch toewijzen