Documentatie‎ > ‎Yuki Postbus‎ > ‎

Berichten van Yuki

Bij de 'Instellingen' kun je aangeven welke gebruiker per administratie binnen het domein de berichten van Yuki gaat ontvangen.

Deze instelling kan alleen worden aangepast door een gebruiker met de rol 'Directie' of de eigenaar van het domein.

De berichten gaan over de volgende zaken:
  • Vragen over de administratie
  • Berichten over de btw-aangifte
  • Vragen over aandachtspunten zoals bijvoorbeeld documenten die niet verwerkt kunnen worden.

Klik linksboven in elk Yuki scherm op het logo, klik vervolgens op 'Instellingen' en klik daarna op het icoon 'Berichten'.

Het volgende scherm wordt nu geopend:

Hier kun je per administratie instellen naar wie Yuki berichten stuurt ten aanzien van de volgende onderwerpen:

LET OP!
Door bij 'Wie ontvangt berichten rond de btw-aangifte?' 'Geen ontvanger' te selecteren, kun je afzien van alle berichten rond de btw-aangifte voor de betreffende administratie (voor als je zeker weet dat je het zelf in de gaten houdt).

LET OP!
Berichtgeving omtrent salarisstroken kan alleen gestuurd worden naar een gebruiker met de rol 'Directie' of 'HRM'.