Wachtwoord vergeten

Vraag

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, hoe kan ik nu inloggen?

Antwoord

Je kunt een nieuw wachtwoord aanvragen door op de inlogpagina op de link 'wachtwoord vergeten?' te klikken.
Vervolgens worden de volgende gegevens gevraagd:
  • Het e-mailadres waarmee je bij Yuki inlogt
  • De volledige naam (voornaam + achternaam) waarmee je bij Yuki geregistreerd bent
  • Wanneer deze gegevens correct zijn ingevuld, wordt er een e-mail verstuurd waarmee je een nieuw wachtwoord kunt ingeven.
Als dit niet lukt, neem dan contact op met Yuki via een e-mail naar support@yuki.nl of telefonisch via 010 201 97 34.