Voorkeuren (persoonlijk)

Je persoonlijke voorkeuren bepalen o.a. je gebruikersinterface zoals kleuren, lettertype en schermopbouw. Daarnaast kun je bijvoorbeeld bepalen hoe je documenten en bestanden wilt uploaden en hoe je met je e-mail in Yuki om wilt gaan.

Klik linksboven in elk Yuki scherm op het logo, klik vervolgens op 'Instellingen' en klik daarna op het icoon 'Voorkeuren'.

Het volgende scherm wordt nu geopend:

Algemeen
  • Taal
    • Nederlands, Engels of Frans
  • Lettertype
    • Standaard of één van de vijftien andere lettertypen
  • Lettergrootte
    • Extra groot, Groot, Standaard, Klein of Extra klein
  • Scheidingsteken voor downloads
    • Puntkomma of komma
  • Toon valutasymbolen in lijsten
  • Toon dropdown menus vanaf navigatieknoppen.

Bureaublad

• Grootte
  • Achtergrond
    • Yuki wit, één van de negen andere achtergronden of een eigen afbeelding
  • Positie
    • Midden, Uitrekken of Herhalen
  • Bureaublad tekstkleur
    • Zwart of Wit.

Berichten

• Herstel alle verborgen informatieve meldingen.

Activeer Yuki notificaties
  • Activeer Yuki notificaties
    • Na de installatie van een tool krijg je in een aantal gevallen een pop up melding in de rechterbenedenhoek van je scherm.

Archief

• Wijze van uploaden meerdere bestanden
    • Gebruik Ajax Uploader of Basic Uploader
  • Overzicht van bestanden bij uploaden
    • Thumbnails, Details, Lijst of Pictogrammen.

Yuki Scan wizard

• Lijst met scanners
    • Toon voorkeur-scanners of Toon alle beschikbare scanners.

Mail

• Na wijzigen of verwijderen e-mail naar het volgende bericht gaan
  • Editor breedte
    • Volledige breedte of papierbreedte
  • Standaard adrestype
    • Standaard e-mail aan zakelijke of privé adressen van contactpersonen versturen
  • Mail van onbekende afzender in aparte map
    • E-mail met een onbekende afzender al dan niet in een aparte map plaatsen
  • Toon bericht na het verzenden van e-mail
    • Extra bevestiging dat de mail verzonden is
  • Verwijder mail automatisch uit Prullenbak
    • Na hoeveel dagen mag de prullenbak automatisch geleegd worden
  • Automatische herkenning van mail toestaan.