Voorbeeld HTML HTTP-POST naar Upload webservice

Introductie

Hieronder vind je een voorbeeld van een HTML-webpagina waarmee je documenten kunt posten naar de Upload webservice.

Voorbeeld

<html>
<body>
	<form enctype="multipart/form-data" action="https://api.yukiworks.nl/docs/Upload.aspx" method="POST">
		<input type="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="1000000" />
		<table>
			<tr>
				<td>WebserviceAccessKey</td>
				<td><input style="width: 250px" id="webserviceaccesskey" name="webserviceaccesskey"></td>
			</tr>
			<tr>
				<td>Administratie ID</td>
				<td><input style="width: 250px" id="administration" name="administration"></td>
			</tr>
			<tr>
				<td>Te verzenden bestand:</td>
				<td>
					<input name="fileupload1" type="file" />
				</td>
			</tr>
			<tr>
				<td colspan="2"><input type="submit" value="verzenden" /></td>
			</tr>
		</table>
	</form>
</body>
</html>