Uploaden van bestanden

Uploaden, hoe werkt dat?

'Uploaden' is de term voor het kopiëren van bestanden van de hard disk van je computer naar een plaats ergens op het internet, in het geval van Yuki, naar de Yuki-servers. De bestanden blijven aanwezig op de PC, een kopie wordt verstuurd naar jouw domein in Yuki. Het tegenovergestelde van uploaden is downloaden.

We gaan hier verder in op de functie om gescande documenten te uploaden. We veronderstellen dat de documenten al gescand zijn en bewaard werden op een map op je PC., bijvoorbeeld de map 'Scans onder Documenten'.

Wanneer je verkoopfacturen direct in de ordner verkoop upload, of in het tab facturen van de ordner verkoop dan zullen de documenten direct als verkoopfactuur worden geclasseerd.

De stappen die je moet doorlopen om gescande documenten te uploaden

• Ga naar de Yuki postbus
  • Kies voor 'Uploaden'
  • Zoek in het linkerdeel van de uploader de map op je hard disk waar je de bestanden hebt bewaard
  • Vink de bestanden aan die je wilt uploaden of kies voor 'alles selecteren'
  • Kies daarna voor 'Uploaden' (helemaal rechts)
De bestanden worden nu één voor één geüpload. Als alle bestanden zijn geüpload verschijnt een overzicht van alle bestanden. Controleer of je geen bestanden mist.

Optie

Keuze voor miniatuurweergave of lijsten. In het grote venster van de uploader kun je kiezen voor het tonen van plaatjes of het presenteren van de bestanden in een lijst.

Bekijk de instructievideo

YouTube-video