SEPA incassant ID invoeren

Allereerst dient er bij de bank een SEPA incassocontract aangevraagd te worden om te mogen incasseren. Het Incassant ID moet worden toegevoegd aan de bankrekening waarvan u gaan incasseren in Yuki. Het is niet mogelijk een SEPA incassobestand aan te maken indien het Incassant ID niet aanwezig is in de desbetreffende bankrekening binnen Yuki.

De volgende stappen kunt u nemen om bij het invoerveld van het Incassant ID te komen. Open de module 'Bank', selecteer een bankrekening en klik vervolgens op 'Bankrekening details'.

Indien het incassant ID is ingevoerd kunt u de machtigingen aanmaken.