ScanWizard

De ScanWizard, hoe werkt die?

Scannen wordt door veel gebruikers gezien als moeilijk en tijdrovend. Als je beschikt over een recente scanner met feeder en je gebruikt maakt van de ScanWizard van Yuki wordt scannen plotseling heel eenvoudig. Net zo eenvoudig als faxen. Hoe werkt dat dan?

De stappen die je moet doorlopen

Stap 1. Bereid alle documenten voor, verwijder nietjes

• Zorg dat de bladen niet aan elkaar kleven
  • Sorteer de documenten per administratie.
  • Maak stapels van maximaal 25 vellen
  • Tel het aantal vellen
  • Leg de stapel op de feeder.
  • Controleer of de juiste zijde naar boven ligt (dat kan per scanner verschillen).

Stap 2. Start Yuki op

• Ga naar de postbus van Yuki (de knop 'Yuki')
  • Klik op de knop 'Scannen'
  • De ScanWizard wordt gestart. Als het de eerste keer is moet de Wizard eerst geïnstalleerd worden. Zie ook Installatie ScanWizard.
  • Kies de gewenste administratie (enkel als je meerdere administraties in één domein voert)
  • Selecteer 'Feeder'
  • Klik op de Startknop

Het scannen wordt automatisch gestart met de juiste instellingen.
    Gescande documenten worden direct naar je domein verstuurd. Wacht tot alle documenten gescand en geüpload zijn.
  • Klik op de knop 'Klaar'.

Stap 3. Controleer de aantal gescande en verzonden documenten

Nadat je op de knop 'Klaar' hebt geklikt wordt een nieuw tabblad in je browser gestart met de door Yuki ontvangen documenten. Controleer of het aantal klopt met het aantal in de stapel.