Scan wizard

De scanwizard, hoe werkt die?

Scannen wordt door veel gebruikers gezien als moeilijk en tijdrovend. Als je beschikt over een recente scanner met feeder en je gebruikt maakt van de scan-wizard van yuki wordt scannen plotseling heel eenvoudig. Net zo eenvoudig als faxen. Hoe werkt dat dan?

De stappen die je moet doorlopen

Stap 1. Bereid alle documenten voor» Verwijder nietjes.

• Zorg dat de bladen niet aan elkaar kleven
  • Sorteer de documenten per administratie.
  • Maak stapels van maximaal 25 vellen
  • Tel het aantal vellen
  • Leg de stapel op de feeder.
  • Controleer of de juiste zijde naar boven ligt (dat kan per scanner verschillen).

Stap 2. Start yuki op

• Ga naar de postbus van yuki (de knop met "yuki")
  • Kies voor "Scannen"
  • De scan-wizard wordt gestart. Als het de eerste keer is moet de wizard eerst geinstalleerd worden. Zie ook Installatie scan-wizard.
  • Kies de gewenste administratie (enkel als je meerdere administraties in één domein voert)
  • Selecteer Feeder
  • Klik op de Startknop
Het scannen wordt automatisch gestart met de juiste instellingen.
Gescande documenten worden direct naar je domein vesrtuurd
Wacht tot alle documenten gescand en geupload zijn
  • Klik op de knop "Klaar"

Stap 3. Controleer de aantal gescande en verzonden documenten

Nadat je op de Klaar hebt geklikt wordt een nieuw tabblad in je browser gestart met de door yuki ontvangen documenten. Controleer of het aantal klopt met het aantal in de stapel.

Zie ook