Documentatie‎ > ‎

Portal voor accountants. Hoe werkt dit?

Korte beschrijving


Speciaal voor accountants biedt Yuki een aparte ingang tot de Yuki service via het internet, een zogenaamde accountancy portal. Via deze portal kan de accountant overzicht houden over haar klanten die gebruik maken van de Yuki service en heeft hij een aantal functies tot zijn beschikking om de gegevens en administraties te beheren.

De betreffende accountant dient wel bij Yuki aangemeld en door Yuki geautoriseerd te worden. Alleen de verwijzing van de administratie wie de externe accountant is, is niet voldoende. Yuki houdt centraal een lijst van geautoriseerde accountants met contactpersonen bij.

De volgende functie worden via deze portal aangeboden:
  • Een overzicht van de door de accountant beheerde Yuki administraties
  • Inzoomen op administratie om eventueel wijzigingen aan te brengen
  • Zelf de eigen medewerkers als Yuki gebruikers aanmaken
  • Zelf rechten uitdelen om te bepalen welke medewerkers van de accountant welke administratie in kunnen.
  • Zelf een nieuw Yuki domein registreren, waarin de standaard administratie automatisch aan deze accountant gekoppeld is.

Afbeelding toevoegen

Binnen de klant domeinen heeft de accountant extra functionaliteit tot zijn beschikking om onder andere correcties aan te maken en rapportages te produceren. In het klant domein heeft de accountant in de top menubalk een extra knop die toegang geeft tot specifieke functies en bij het bekijken van een document/boeking heeft de accountant ook extra functionaliteit beschikbaar.


Zie ook:Externe links: