Yuki notificaties

Wanneer de Yuki notificaties zijn geïnstalleerd op je computer krijg je in de volgende gevallen een pop-up melding rechtsonder in je scherm:
  • Een e-mail die voor jou in je domein binnenkomt
  • Een herinnering die je hebt ingesteld voor een afspraak
  • Een taak die aan jou is toebedeeld door iemand anders
  • Een antwoord op een vraag van jou aan de backoffice of als de backoffice een vraag aan jou heeft gesteld (zowel een mail  als een taak )
  • Een nieuw nieuwsbericht .
De notificatie verschijnt ook op je scherm wanneer je niet bent ingelogd in je Yuki domein, je hoeft zelfs je Internet browser niet geopend te hebben.

Om de Yuki notificaties (tijdelijk) te deactiveren klik je rechtsboven in je scherm op je persoonlijke icoon en klik je in het geopende menu vervolgens op 'Persoonlijke voorkeuren'

Installeren van Yuki notificaties

Het is momenteel helaas niet mogelijk om de Notificaties te installeren vanuit een andere internet browser dan Microsoft Internet Explorer. Wij raden aan om tijdelijk gebruik te maken van Internet Explorer, naar deze pagina te gaan, en van daaruit de Notificaties te installeren. Daarna kun je gewoon weer met je huidige internet browser doorwerken.

Open de module 'Mail' en klik links in je scherm op 'Notificaties'.

Het volgende scherm wordt geopend:

Om de Yuki notificaties te installeren doorloop je de volgende stappen:
  • Klik op de knop 'Installeer de Notificaties'

• Klik op de knop 'Uitvoeren'.

De Yuki notificaties zijn nu geïnstalleerd op je computer.

LET OP!
De Yuki notificaties kun je niet installeren op een Mac (Macintosh computer).

Rechtsonder in je scherm kun je altijd controleren op welk tijdstip de laatste check voor nieuwe notificaties heeft plaatsgevonden.

Daarnaast kun je via het snelmenu de notificatie instellingen bekijken en/of wijzigen óf de notificaties ophalen.

Klik op de optie 'Notificatie instellingen' om de verbinding te testen of meer domeinen toe te voegen waarvan je de notificaties wilt ontvangen.