Notificaties

Links in het scherm van de E-mail module staat onder het kopje 'Acties' de link 'Notificaties'. Door hierop te klikken kun je deze tool installeren en krijg je in de rechterbenedenhoek van je scherm een popup melding voor de volgende gevallen:

• Als er voor jou een e-mail in je domein binnenkomt
  • Voor een afspraak waar je een herinnering voor hebt ingesteld
  • Als iemand anders je een taak toebedeelt
  • Als er een antwoord is op een vraag van jou aan de Backoffice, of als de Backoffice een vraag voor jou heeft krijg je zowel een mail als een taak
  • Als er een nieuw nieuws-document is .
De notificatie verschijnt ook op je scherm wanneer je niet bent ingelogd in je Yuki domein; je hoeft zelfs je Internet browser niet geopend te hebben.

De Yuki notificaties kun je niet installeren op een Mac (Macintosh computer).