Vernieuwde Yuki interface

Yuki is gestart met het uitrollen van een nieuwe gebruikersinterface.

De taakbalken zijn voorzien van een nieuwe vormgeving. Wat direct opvalt zijn de grotere, brede functie balken. Als je met je muis over de Yuki buttons beweegt, toont Yuki meteen de meest gebruikte functies per module. Zo kun je meteen doorklikken.

Je kunt vanaf nu ook gebruikmaken van de nieuwe notificatie slidebar, hiermee zie je in één oogopslag nieuwsberichten, afspraken, e- mails en taken.

Klik op het filmpje voor een korte presentatie!

Yuki navigatie!