Bunq bank importeren

Bunq bank

Onderstaand formaat kan worden ingelezen in Yuki.

MT940

Instructies voor het importeren

• Vanuit je Bunq app kies je bovenin de tab 'rekeningen'.
  • Klik op de rekening waarvan je het afschrift wilt downloaden.
  • Klik op het tandwieltje 'instellingen'.
  • Klik op 'Exporteer overzicht'
    • Onder 'periode' geef je de van- tot en met datum aan waarvan je je afschriften wil downloaden.
    • Bij formaat kies je 'MT940'
    • Vervolgens klik je rechtsboven op 'Exporteer'
  • Het communicatie scherm van je smartphone opent zich, en je kunt het afschrift downloaden.

NB: Als je kiest voor e-mail kun je het afschrift mailen naar je  'domeinnaam@yukiworks.nl'
           het afschrift zal dan automatisch in het domein worden verwerkt.