ABN AMRO Nederland exportbestanden

ABN AMRO

Onderstaande formaten kunnen worden ingelezen in Yuki

MT940 (.STA-bestanden)

Instructies om deze bestanden te exporteren

http://www.abnamro.nl/nl/prive/slimbankieren/digitaal_archief/introductie.html

• Log in op telebankieren
  • Kies menuoptie 'Betalen'
  • Kies menuoptie 'Overzichten'
  • Kies menuoptie 'Afschriften downloaden'
  • Kies menuoptie 'Mutaties downloaden'
  • Markeer de bankrekening(en) en kies eventueel een periode ( maximaal 18 maanden )
  • Kies voor formaat MT940
  • Kies daarna voor opslaan, onthoud waar je het document hebt opgeslagen
Het bestand dat vervolgens wordt aangemaakt, kun je via de button 'Uploaden' in Yuki plaatsen.

Bij de ABN kun je tot 18 maanden terug je elektronische afschriften downloaden. Voorwaarde is wel dat je gedurende die periode al internetbankiert. Bankier je pas drie maanden, dan is drie maanden het maximum.

Wist je overigens dat je ABN AMRO ook kunt machtigen om de bankgegevens automatisch door te sturen aan Yuki? Als je dit wilt, vul dan de machtiging online in via onderstaande link:

https://www.abnamro.nl/nl/zakelijk/bankieren/internet_boekhouden/f_aanvragen.html

Beschrijving individuele velden

sectieOmschrijvingIndelingVoorbeeldToelichting
:20:Transactie referentie
n.v.t.
:25:Rekeningnummer
9-cijferig banknummer
:28:Afschrift informatie
1401=afschriftnummer, 1=volgnummer
:60F:Beginsaldo
[C|D]YYMMDDEUR00000,00
C091031EUR9000,00
:61:Transactie/mutatiegegevens
YYMMDDMMDD[C|D]00000,00N000NONREF'
0911041104D100,N426NONREF
N426=transactietype
:86:Omschrijving
12.34.56.789 P JANSEN
:62F:Eindsaldo
[C|D]YYMMDDEUR00000,00
C091105EUR8900,00

Toon voorbeeld MT940 file ABN AMRO

Externe links: