Landen en valuta activeren

Hoe maak ik een nieuw land aan?

Alle landen zijn aanwezig in Yuki maar staan niet allemaal actief. Op die manier hoef je niet uit een hele lange lijst landen te selecteren als je een land wil selecteren. Je kunt zo alleen maar kiezen uit de actieve landen die je gebruikt. Als er een land is dat niet actief staat, kun je dat doen bij de link 'Instellingen/Landen'. De link Instellingen vind je door linksboven op het logo te klikken en vervolgens op instellingen.

Land op actief zetten

Zoek het juiste land door in de drop down te kiezen voor 'Alle' in plaats van 'actief' en zoek het betreffende land. Vink naast het land 'Actief' aan. Daarna Bewaren.

Valuta op actief zetten

Voor het activeren van een bepaalde muntéénheid ga je hetzelfde te werk als bij landen. Kies in de bovengenoemde lijst voor 'Valuta' i.p.v. 'Landen'. Selecteer 'alle'. Zoek de muntéénheid die je wenst te activeren in het domein en vink de checkbox 'Actief' aan. Bewaar alle wijzigingen.