Instructie en demo via Netviewer

Yuki gebruikt netviewer om wekelijks klassikale training te geven. Daarnaast wordt dit ingezet voor individuele verkooppresentaties met het demonstratiedomein DIGICOMM.
Bij Yuki is de Netviewer moderator geïnstalleerd. De laatste software is in Yuki opgeslagen onder netviewer. Gebruikersnaam en paswoord van de moderator zijn opgeslagen intern bij Yuki.
De toeschouwers hebben geen netviewer installatie nodig. Zij kunnen met een door Yuki uitgegeven session-ID direct deelnemen aan de presentatie via: http://www.netviewer.nl/joinsession/