Instellingen

Om naar instellingen te gaan, klik linksboven op het bedrijfslogo of de naam "logo" en dan op "instellingen" in het dropdown-menu.

Gebruikers van het compact portaal klikken op het tandwieltje rechtsboven in het menu.

Yuki probeert het aantal instellingen beperkt te houden. We ontkomen er niet helemaal aan. De instellingen zijn zo veel mogelijk op een plaats samengebracht. Je kunt hier persoonlijke voorkeuren vastleggen. Deze zijn minder relevant voor de werking van de software. Ook worden hier instellingen vastgelegd die de werking van de software wel beïnvloeden.

Instellingen die de werking van de software beïnvloeden: