Instellingen (domein)

Yuki probeert het aantal instellingen beperkt te houden. De instellingen zijn zo veel mogelijk op een plaats samengebracht. Je kunt hier persoonlijke voorkeuren vastleggen, deze zijn minder relevant voor de werking van de software. Ook worden hier instellingen vastgelegd die de werking van de software wel beïnvloeden.

Om naar instellingen te gaan, klik je linksboven in elk Yuki scherm op het bedrijfslogo en vervolgens op 'Instellingen'.
Gebruikers van het 'Compact portaal' klikken op het tandwieltje rechtsboven in het menu.

Het volgende scherm wordt geopend:

Persoonlijke voorkeuren

Instellingen die de werking van de software beïnvloeden