Importeren verkoopfacturen

Er zijn veel variaties op het import facturen thema, hier is het beperkt tot de volgende twee:

• Individuele factuur import met voeren van subadministratie.

Klant maakt factuur in extern pakket en verzend ook vanuit extern pakket de factuur. Hiervoor hebben wij een XML-formaat. Deze XML-file tezamen met het factuur image kunnen worden gemaild aan {domein}@yukiworks.nl en worden vervolgens verwerkt tot afgedrukte verkoopfactuur met Subadministratie, Btw en Factuurdocument gekoppeld. Later ook aan te bieden als Yuki Webservice - Verkoopfacturen.

• Bulk import facturen run zonder bijhouden van subadministratie.

Bulk facturen worden als verzameljournaalpost aangeleverd met gegroepeerde omzet, btw en balansrekening (te ontvangen betalingen o.i.d.). (prijs 0,95) Yuki kent dan geen subadministratie details en kan dan geen betalingen matchen. Die zullen bijvoorbeeld naar de rekening ontvangen betalingen gaan die uiteindelijk op nul moet lopen. Dit is een oplossing die bijvoorbeeld kan werken voor kassa transacties, webshops of verenigingen.
Bij nader inzien is de verkoopjournaalpost (oude stijl) voor Yuki niet zo fraai omdat we dan geen document hebben.