PettyCash webservice

Introductie

Deze webservice biedt twee methodes om kas transacties te importeren in Yuki. De webservice werkt via SOAP.

Webadres

https://api.yukiworks.nl/ws/Pettycash.asmx

Pettycash methodes

ImportSingleStatementLine
Importeert een enkele kasafschriftregel als een kasafschrift. Als de import mislukt, wordt een foutmelding geretourneerd.

ImportStatement
Importeert het opgegeven kasafschrift in het Yuki CSV formaat. Als de import mislukt, wordt een foutmelding geretourneerd.

Algemene methodes

Authenticate(accessKey)
Geeft een sessie-ID op basis van een geldige Web Service toegangscode.

AuthenticateByUserName(userName, password)
Geeft een sessie-ID op basis van een bestaande Yuki gebruikers naam en wachtwoord.

Domains(sessionID)
Geeft alle domeinen die via de gebruikte toegangscode benaderd kunnen worden.

SetCurrentDomain(sessionID, domainID)
Zet het huidige domein voor de sessie.

GetCurrentDomain(sessionID)
Haalt de ID op van het huidige domein voor de sessie.