GetTransactionDetails(sessionID, administrationID, GLAccountCode, StartDate, EndDate, financialMode)

GetTransactionDetails(sessionID, administrationID, GLAccountCode, StartDate, EndDate, financialMode)

Geeft transactie details.

Parameters

sessionID
De sessie ID zoals deze is verkregen met de methode Authenticate(accessKey).

administrationID
De identifier van de administratie. Voor een beschrijving waar je de administrationID kunt vinden zie Administratie ID.

GLAccountCode
Code van de grootboekrekening (leeglaten voor alle rekeningen).

StartDate
Begindatum van de transacties.

EndDate
Einddatum van de transacties.

FinancialMode
Default '1' voor fiscaal, '0' voor commercieel.

Response Object

TransactionInfo

id As String
hID As String
transactionDate As Date
description As String
transactionAmount As Decimal
fullName As String
project As String
projectCode As String
glAccountCode As String
documentType As String
documentFolder As String
documentFolderTab As String
periodId As String
company As String
mutationUser As String