Documentatie‎ > ‎Home‎ > ‎Yuki API Documentatie‎ > ‎

AccountingInfo webservice

Deze webservice biedt methodes om informatie op te vragen over grootboekrekeningen en transacties. De webservice werkt via SOAP.

Webadres

De webservice, een testapplicatie, een omschrijving van de velden en de procedures vind je op het webadres hieronder.

https://api.yukiworks.nl/ws/AccountingInfo.asmx

AccountingInfo Methodes

GetGLAccountScheme(sessionID, administrationID)

Vraagt alle GLAccounts op voor het huidige domein.

GetPeriodDateTable(sessionID, administrationID, yearID)
Geeft transactie details voor een GLAccount in de periode startdate-enddate.

GetTransactionDocument(sessionID, administrationID, transactionID)

Geeft document terug.

Algemene methodes

Authenticate(accessKey)
Geeft een sessie-ID op basis van een geldige Web Service toegangscode.

AuthenticateByUserName(userName, password)
Geeft een sessie-ID op basis van een bestaande Yuki gebruikers naam en wachtwoord.

Domains(sessionID)
Geeft alle domeinen die via de gebruikte toegangscode benaderd kunnen worden.

SetCurrentDomain(sessionID, domainID)
Zet het huidige domein voor de sessie.

GetCurrentDomain(sessionID)
Haalt de ID op van het huidige domein voor de sessie.