AccountingInfo webservice

Introductie

Deze webservice biedt methodes om informatie op te vragen over Accounts en Transacties. De webservice werkt via SOAP.

Webadres

https://api.yukiworks.nl/ws/AccountingInfo.asmx

AccountingInfo Methodes

GetGLAccountScheme(sessionID, administrationID)

Vraagt alle GLAccounts op voor het huidige domein

GetPeriodDateTable(sessionID, administrationID, yearID)
Geeft startdatum van de administratie

GetStartBalanceByGLAccount(sessionID, administrationID, yearID, financialMode)

Geeft saldo van alle GLAccounts

GetTransactionDetails(sessionID, administrationID, GLAccountCode, StartDate, EndDate, financialMode)

Geeft transactie details voor een GLAccount in de periode startdate-enddate

GetTransactionDocument(sessionID, administrationID, transactionID)

Geeft document terug

Algemene methodes

Authenticate(accessKey)
Geeft een sessie-ID op basis van een geldige Web Service toegangscode.

AuthenticateByUserName(userName, password)
Geeft een sessie-ID op basis van een bestaande Yuki gebruikers naam en wachtwoord.

Domains(sessionID)
Geeft alle domeinen die via de gebruikte toegangscode benaderd kunnen worden.

SetCurrentDomain(sessionID, domainID)
Zet het huidige domein voor de sessie.

GetCurrentDomain(sessionID)
Haalt de ID op van het huidige domein voor de sessie.