Documentatie‎ > ‎Home‎ > ‎

Startpagina Yuki API Documentatie

Wat is een API?

Een application programming interface (API) is verzameling programmeeropdrachten (vaak ook als interfaces aangeduid) die de functies van een programma aanroepen. Het is een methode die het mogelijk maakt om twee programma's met elkaar te laten communiceren.

Deze API maakt het dus mogelijk om applicaties/diensten van externe partijen informatie met Yuki uit te laten wisselen op de domeinen waarin je toegangsrechten hebt.

Wat kan ik met de Yuki API?

• Financiële monitor grafieken op je intranet webpagina's plaatsen
  • Financiële rapportages ophalen zoals de openstaande posten en het huidige saldibalans
  • Aanmaken van verkoopfacturen
  • Aanmaken van memoriaalboekingen
  • Aanleveren van documenten

Financiële monitor widgets

De financiële monitor biedt diverse grafieken aan ten aanzien van de financiële gegevens in Yuki. Yuki stelt deze grafieken beschikbaar als widgets zodat deze bijvoorbeeld op een eigen intranet getoond kunnen worden. Bekijk deze pagina voor meer details.

Beschikbare webservices

Op dit moment zijn er drie webservices beschikbaar. Deze webservices bevatten een of meerdere methodes voor de uitwisseling van informatie.

Sourcecode voorbeelden van koppelingen met de Yuki API

Zie ook "voorbeeldbestanden resultaten webservices.zip" voor enkele xml resultaten die de webservice terug kan geven.

Kosten Yuki webservices

Op dit moment bieden wij onze webservices aan op basis van een staffel met een maximum aantal webservice calls per dag per domein.

Webservice calls per domein Over periode Kosten per maand
 Tot 1.000 calls  Per dag Gratis
 1.001 tot 5.000 calls Per dag € 10,-
 5.001 tot 10.000 calls Per dag € 100,-

Bij onrechtmatig gebruik van onze webservices kunnen wij de toegang tot onze API blokkeren.
Ċ
Simon den Dubbelden,
29 apr. 2014 06:16
ċ
voorbeeldbestanden resultaten webservices.zip
(35k)
Onbekende gebruiker,
2 mei 2014 05:06