Documentatie‎ > ‎Home‎ > ‎

Administratie contract opzeggen

Voor de eigenaar van een domein is het mogelijk om direct vanuit het domein een administratie contract op te zeggen door op de desbetreffende knop te klikken. Als je het contract voor de administratie opzegt, betaal je nog tot het einde van de lopende maand voor deze administratie. Tijdens deze maand kunnen er nog transacties door Yuki afgehandeld worden.

LET OP!
Deze functie is alleen beschikbaar voor de eigenaar van het domein.
Als je een administratie wilt opzeggen en je krijgt de melding dat je geen toegang hebt tot deze functie, dan ben je niet de 'eigenaar' van het domein. Neem contact op met je Yuki partner zodat dit eventueel aangepast kan worden.

LET OP!
Het opzeggen van het gehele domein kan alleen worden gedaan door je Yuki partner.

Doorloop de volgende stappen:

Vanuit het startscherm klik je op 'Mijn domein'

Bovenin het scherm vind je het knopje 'Contract'. Hier vind je alle contractregels van je administratie(s) en functionaliteit in je domein.

Rechts naast de contractregel van elke administratie vind je de knop 'Opzeggen'.

Voordat de administratie wordt beëindigd verschijnt de onderstaande melding in je scherm:

* De optie 'Bel me' is niet meer van toepassing.

Informatie voor de backoffice

Als de beëindigde administratie de 'standaard administratie' betrof en je wilt een andere administratie de 'standaard' maken, ga dan als volgt te werk:

Open het tweede tabblad 'Juridisch' van het administratie profiel:

Onderaan het tabblad vind je de optie 'Standaard', wanneer je deze aanvinkt zal de betreffende administratie de 'hoofdadministratie' in het domein worden.