Documentatie‎ > ‎Home‎ > ‎

Administratie contract opzeggen

Voor de eigenaar van een domein is het mogelijk om direct vanuit het domein een administratie contract op te zeggen door op de betreffende knop te klikken. Als het contract voor de administratie opzegt, betaal je nog tot het einde van de lopende maand voor deze administratie, en kun je tijdens deze maand ook nog transacties door Yuki laten afhandelen. Daarna kun je de gegevens van deze administratie nog wel inzien, maar je kunt geen nieuwe transacties meer in de boekhouding van deze administratie laten verwerken.

LET OP!
Deze functie is alleen beschikbaar voor de eigenaar van het domein.
Als je een administratie wilt opzeggen en je krijgt de melding dat je geen toegang hebt tot de functie, dan ben je niet de 'eigenaar' van het domein, neem contact op met je Yuki partner zodat dit eventueel aangepast kan worden.

LET OP!
Het opzeggen van het gehele domein kan alleen worden gedaan door je Yuki partner.

De stappen:
Vanuit het startscherm klik je op 'Mijn domein'

Bovenin het scherm vind je het knopje 'Contract' hier vind je alle contractregels van je administraties en functionaliteiten in je domein.

Rechts naast de contractregel van elke administratie vind je de knop 'Opzeggen'.

Voordat de administratie beëindigd wordt verschijnt onderstaand venster:

* De optie 'Bel me' is niet meer van toepassing

Informatie voor de backoffice:

Als de beëindigde administratie de "standaard administratie' betrof en je wilt een andere administratie de 'standaard' maken, ga dan als volgt te werk:

Op het tweede tabblad 'Juridisch' van het administratie profiel:

Vind je onderaan de optie 'standaard' wanneer je deze aanvinkt zal de betreffende administratie de 'hoofdadministratie' in het domein worden.