Hoe maak ik een nieuwe werknemer aan?

Aanmaken nieuwe werknemer

Je kunt in Yuki Gebruikers en werknemers aanmaken. Werknemers kunnen wel gebruikers zijn maar Gebruikers zijn geen werknemers. Werknemers zijn ook Contactpersoon
Werknemers omdat:
  • je kunt dan documenten alleen zichtbaar maken voor werknemers die dan niet zichtbaar zijn voor gebruikers die geen werknemer zijn.
  • werknemers gekoppeld worden aan de salarisstrook
  • verzuim en vakantie van werknemers onder de agenda kan worden geregistreerd en gerapporteerd
  • de rekening courant personeel hiermee kan worden bijgehouden voor bonnetjes die door personeel zijn betaald

Hoe maak ik de werknemers aan?

• Klik op de Yuki-Relaties
  • Klik op de Icoon Werknemers
  • Klik op de Icoon Nieuw
Afbeelding toevoegen

Afbeelding toevoegen

Een relatie wordt werknemer doordat het een relatie van type Persoon is en deze persoon aan het bedrijf gekoppeld is dat de administratie van het domein is. Als een persoon werknemer is komt ook de Tab 'Werknemer' beschikbaar

Afbeelding toevoegen