Hardware en software eisen

Vraag

Zijn er bepaalde hardware en/of software eisen aan het gebruik van Yuki?

Antwoord

Voor het scannen van documenten wordt door yuki aanbevolen om een HP scanner te gebruiken of ten minste een scanner dieWIAondersteund. Deze scanners worden door Yuki direct aangestuurd. Een andere scanner werkt prima maar die moet dan met de scanner software van de leverancier worden gebruikt en de documenten kunnen dan via Yuki worden ingelezen Uploaden.

Voor een PC geldt minimaal besturingssysteem Windows XP of Windows Vista en de Internet browser Internet Explorer 7.0. Ook de Mac werkt, maar deze ondersteund geen directe scanner aansturing. De browsers Firefox en Safari worden ook ondersteund.

Zie ook

Document naar Yuki sturen en in het archief opslaan
Lijst met ondersteunde scanners
Document scan richtlijnen
Uploaden