Franchise software installatie

Wanneer je franchise partner bent kun je gebruik maken van de software van Elsevier om de aangiftes IB en VPB te verzorgen en de software van VisionPlanner om de jaarrekeningen te maken. Via je accountants portal kun je de software installatie pagina openenen. Op deze pagina vind je alles wat nodig is om met de franchise software aan de slag te gaan.

Elsevier

1. Elsevier software uitpakken

Download de Elsevier software via de grote download knop. Het gedownloade Elsevier.zip bestand moet uitgepakt worden:

• Vanuit de Windows Verkenner kan dat door met de rechtermuisknop te klikken op het bestand en te kiezen voor "Alles uitpakken...".
  • Voer als map voor het uitpakken van de bestanden "C:\" in.
  • Klik op "Uitpakken" om de bestanden uit te pakken
  • Wanneer je de Elsevier software al eerder had geïnstalleerd en de software moet bijgewerkt worden moet je kiezen voor "Alles overschrijven" om alle bestanden bij te werken naar de laatste versie.

2. Snelkoppelingen maken voor de programma's

Om de aangifte software te starten kun je een aantal snelkoppelingen aanmaken:
  • Gebruik Windows Verkenner en ga naar "C:\Elsevier\Program"
  • Voor een snelkoppeling naar de IB-aangifte software open je de map "BasWin2013". Klik met de rechtermuisknop op de toepassing "BasWin2013.exe" en kies voor "Kopiëren naar → Bureaublad (snelkoppeling maken)".
  • Voor een snelkoppeling naar de VPB-aangifte software open je de map "VpbWin2013". Klik met de rechtermuisknop op de toepassing "VpbWin2013.exe" en kies voor "Kopiëren naar → Bureaublad (snelkoppeling maken)".
  • Voor een snelkoppeling naar de CAS software (Uitstel aanvragen) open je de map "CasWin2013". Klik met de rechtermuisknop op de toepassing "CasWin2013.exe" en kies voor "Kopiëren naar → Bureaublad (snelkoppeling makenFranchiseSoftware

VisionPlanner

1. VisionPlanner software uitpakken

Download de VisionPlanner software via de grote download knop. Het gedownloade VisionPlanner_Software.zip bestand moet uitgepakt worden:
  • Vanuit de Windows Verkenner kan dat door met de rechtermuisknop te klikken op het bestand en te kiezen voor "Alles uitpakken...".
  • Voer als map voor het uitpakken van de bestanden "C:\" in.
  • Klik op "Uitpakken" om de bestanden uit te pakken
  • Wanneer je de VisionPlanner software al eerder had geïnstalleerd en de software moet bijgewerkt worden moet je kiezen voor "Alles overschrijven" om alle bestanden bij te werken naar de laatste versie.

2. VisionPlanner kantoormodellen uitpakken

Download de VisionPlanner kantoormodellen via de grote download knop. Het gedownloade VisionPlanner_Modellen.zip bestand moet uitgepakt worden:
  • Vanuit de Windows Verkenner kan dat door met de rechtermuisknop te klikken op het bestand en te kiezen voor "Alles uitpakken...".
  • Voer als map voor het uitpakken van de bestanden "C:\Visionplanner" in.
  • Klik op "Uitpakken" om de bestanden uit te pakken
  • Wanneer je de VisionPlanner kantoormodellen al eerder had geïnstalleerd en de software moet bijgewerkt worden moet je kiezen voor "Alles overschrijven" om alle bestanden bij te werken naar de laatste versie.

3. Snelkoppelingen maken voor de programma's

Om de jaarrekeningen software te starten kun je een aantal snelkoppelingen aanmaken:
  • Gebruik Windows Verkenner en ga naar "C:\VisionPlanner"
  • Klik met de rechtermuisknop op de toepassing "VisionPlanner.exe" en kies voor "Kopiëren naar → Bureaublad (snelkoppeling maken)".