Exporteren van gegevens en documenten uit de Yuki omgeving

Export

De service van Yuki is erop gericht om alle documenten en gegevens online in de Yuki omgeving te bewaren en makkelijk bereikbaar te maken. Toch kan het soms handig zijn om bepaalde gegevens of documenten weer uit de Yuki omgeving te halen. Dit doe je door middel van het exporteren van bestanden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de volgende zaken:
  • Het exporteren van je contactpersonen, zodat je deze kunt gebruiken in bijvoorbeeld Microsoft Outlook of je smartphone
  • Het exporteren van een jaaroverzicht van al je transacties op je grootboekrekeningen, die je eventueel kunt uitprinten of door je accountant kunt laten controleren.
  • Het exporteren van je complete archief naar je eigen harde schijf bij eventuele beëindiging van je contract of het aanhouden van een eigen back-up.

Export mogelijkheden

• Exporteren van financiële transacties
    Om een overzicht te krijgen van de financiële transacties per grootboekkaart is het mogelijk om deze te exporteren. Meestal gebeurt dit aan het einde van een boekjaar, voor een volledig overzicht.
    >>lees verder
  • Exporteren van adressen
    Het belangrijkste doel van het exporteren van adressen vanuit Yuki is het vervolgens weer importeren in een andere plaats, zodat de contacten ook daar beschikbaar zijn. Denk hierbij aan Microsoft Outlook, smartphones, organizers, PDA's en andere yuki domeinen.
    Het is met Yuki niet mogelijk om adressen te synchroniseren.
    >>lees verder
  • Exporteren van documenten
    Je kunt ervoor kiezen om alle documenten die uit je archief, of een gedeelte hiervan, te exporteren naar je harde schijf. Zo kun je deze direct vanaf je eigen computer openen, in plaats vanuit de Yuki omgeving. Om (een gedeelte van) het archief te exporteren wordt er door Yuki een .zip-bestand aangemaakt met alle door jou geselecteerde documenten daarin. Omdat dit in veel gevallen een groot bestand betreft, kan deze export niet direct plaatsvinden. Het .zip-bestand wordt achter de schermen door Yuki aangemaakt en tijdelijk opgeslagen. Zodra dit bestand is aangemaakt (altijd binnen 24 uur) krijg je een e-mail met daarin een link naar dit bestand om het op deze manier direct te kunnen downloaden. Hou rekening met een lange downloadtijd (afhankelijk van de internetsnelheid), zeker wanneer het een groot archief betreft.
    >>lees verder