Documentatie‎ > ‎Domein beheren‎ > ‎

Contract informatie

Overzicht van je Yuki contract

Afbeelding toevoegen

Vanuit je domein heb je een volledig overzicht op je contract met Yuki.

Ga hiervoor naar je domeingegevens (klik linksboven op het logo van je bedrijf of de naam 'logo' en dan op 'Domein'  in het dropdown-menu) en klik op de knop 'Contract'.

Je krijgt vervolgens een overzicht met daarin:
  • Contractnummer en startdatum van je contract.
  • Facturatie gegevens (aan wie is de factuur gericht, e-mailadres voor de factuur, automatische incasso gegevens).
  • Actieve contractonderdelen: administratie + aanvullende services zoals de btw-aangifte service.
  • Eventuele niet-actieve contractonderdelen met de optie tot heractivering.
  • Mogelijkheid tot opzegging.