Contractgegevens

Overzicht van je Yuki contract

Vanuit je domein heb je een volledig overzicht op je contract met Yuki.

Ga hiervoor naar je domeingegevens (klik linksboven op het logo van je bedrijf of de naam 'logo' en dan op 'Mijn domein'  in het dropdown-menu) en klik op de knop 'Contract'.

Je krijgt vervolgens een overzicht met daarin:
  • Contractnummer en startdatum van je contract.
  • Facturatie gegevens (aan wie is de factuur gericht, e-mailadres voor de factuur, automatische incasso gegevens).
  • Actieve contractonderdelen: administratie + aanvullende services zoals de btw-aangifte service.
  • Eventuele niet-actieve contractonderdelen met de optie tot heractivering.
  • Mogelijkheid tot opzegging van administratie (alleen beschikbaar voor eigenaar van domein).