Domein beheren

Hoe kan ik mijn domein beheren?

Het beheren van het domein betekent het wijzigen van instellingen die de functionaliteit in de software beïnvloeden. Dit kan betrekking hebben op boekhoudkundige zaken zoals of beveiliging en rechten. Onder mijn domein kun je diverse instellingen wijzigen.

Verwijderen Domein

Je kunt een domein niet zelf verwijderen om bijvoorbeeld opnieuw te beginnen. In uitzonderlijke gevallen kan Yuki hier wel bij helpen. De domeinnaam zal niet meer gebruikt kunnen worden en zal een nieuwe moeten worden. Door Documenten exporteren en in nieuwe domein weer Uploaden kun je documenten overzetten. Ze moeten dan wel weer opnieuw worden betaald.

Administraties en Gebruikers

In het hoofdscherm kunnen nieuwe administraties worden aangemaakt, administraties worden gewijzigd en kunnen gebruikers worden toegevoegd.
Beheer Domein

Beheer Domein

Mijn Domein menu balk

Persoonlijk
Mijn profiel
Voorkeuren
E-mailaccounts
Agenda
Financiële monitor

Algemene Instellingen
Mijn domein
Landen
Tags
Rechtenmatrix

Administratie
Rekeningschema
Btw-codes
Prijslijsten
Factuurinstellingen
Instellingen herinneringen
Financiële krant

Administraties

Dit is het overzicht van de in dit domein opgenomen administraties. Door op de naam te klikken, kom je in het scherm met de gegevens van de administratie en kunnen diverse instellingen en gegevens over de administratie worden gewijzigd.

Gebruikers met toegang tot dit domein

Subpagina''s (1): Contract informatie