Document en bestanden ter verwerking naar Yuki sturen

Document naar Yuki sturen en in het archief opslaan

De Yuki administraties worden bijgewerkt aan de hand van documenten en elektronische bankbestanden. Het digitale archief vormt dus de basis voor de Yuki administratie. Documenten kunnen op de volgende manieren worden aangeboden:

Vanuit de Yuki postbus

• Scannen
  • Uploaden

Van buitenaf

Direct in het archief

• In de Ordner "Uitzoeken Yuki
  • In de grijze ordners van het archief

De postbus

of

Hoe kan ik vanuit Yuki documenten of bestanden uploaden?
Klik eerst op de ordner waarin je de documenten wilt gaan uploaden. Als de documenten niet vooraf gesorteerd zijn op soort, kun je het beste alles in Uitzoeken Yuki uploaden. Voor de herkenning is het echter beter een specifieke ordner te selecteren.

Vervolgens kies je voor UPLOADEN of SCANNEN

Als je kiest voor uploaden krig je een scherm waarmee je op de harde schijf van je PC documenten kunt selecteren. Heb je alle documenten geselecteerd, dan kies je voor Uploaden starten.

Werk je met Internet Explorer, dan kun je ook direct vanuit Yuki een scanner aansturen.

Hiervoor klik je op de knop SCANNEN

Zodra je documenten gescand en/of geüpload hebt naar jouw administratie in Yuki kan je een lijst bekijken met alle documenten die door jou of de Backoffice nog verwerkt moeten worden in jouw administratie door links in jouw scherm te klikken op de hyperlink Te verwerken (...). Tussen de haakjes wordt het aantal onverwerkte documenten getoond. Wanneer je direct een vraag wil stellen aan de Backoffice, klik je op de knop CHATTEN

Je kan ook een vraag stellen aan de Backoffice door links in jouw scherm te klikken op 'Stel een vraag'.

Zodra de Backoffice een vraag aan jou heeft gesteld, kan je een lijst bekijken met alle vragen die aan jou zijn verstuurd door links in jouw scherm te klikken op de hyperlink Openstaande vragen (...). Tussen haakjes wordt het aantal openstaande vragen getoond. Wanneer je direct wil chatten met de Backoffice, klik je op de knop

Scannen
Alle scanners die het WIA protocol ondersteunen kunnen direct door Yuki worden benaderd. Dit betekent dat je de documenten op de scanner legt en alleen maar op de knop 'scannen' hoeft te drukken. Daarna zal Yuki de documenten scannen in de juiste resolutie, opslaan in het archief en indien van toepassing, verwerken in de boekhouding.

Zie ook