Documentatie‎ > ‎

Digitale post

In dit overzicht zie je een lijst van documenten die vanuit een externe bron aan Yuki zijn aangeboden. Dit zijn bijvoorbeeld e-mails verstuurd naar je Yuki e-mailadres of documenten verwerkt met TNT Scanpost. Ook de documenten die via Dropbox zijn aangeleverd vind je hier terug. Deze lijst is puur een controlelijst of er niet via spam oneigenlijke facturen naar jouw boekhouding worden gestuurd en om te volgen wat er via de diverse bronnen is aangeleverd.


Vanuit dit overzicht kun je beslissen wat je met deze binnengekomen documenten wilt doen. Je kunt hier doorklikken en het document zelf alvast bewerken.

Afbeelding toevoegen

Afhandelen

Het binnengekomen document heb je gezien en is verder akkoord. Het document verdwijnt uit het overzicht van binnengekomen e-mails. Het is puur een signaallijst. De documenten worden sowieso door Yuki verwerkt ook als je het document niet afhandelt, tenzij je het document verwijderd.

Taak aanmaken

Er moet een taak aangemaakt worden voor het document. In de taak kunnen verdere details worden opgenomen.

Doorsturen

Eén of meerdere personen moeten geattendeerd worden op een binnengekomen document. Er kunnen geen verdere details worden opgenomen.

Vraag aan de Backoffice

Over het binnengekomen document wil je een vraag stellen aan de Backoffice.


Zie ook: