Documentatie‎ > ‎Development‎ > ‎

Terms & Translations

Hier worden alle vertalingen centraal beheerd.
Binnen het mechanisme van de vertaling is ook de link naar de help pagina's opgenomen in deze WIKI.

Aanmaken links naar Help pagina

Dat werkt als volgt:
Klik op + om een nieuwe term aan te maken
Er wordt een nieuwe term voorbereid met de start 'TRM' vul deze aan met 'help' en de 'aspxnaam' (zonder .aspx)

Vul bij elke taal de volledige URL in naar de betreffende pagina in de Yuki help (help.yuki.nl)

Let op:
Als je een pagina in de Wiki verplaatst door deze onder een ander topic te 'hangen' wijzigt de verwijzing en werkt deze help nar dit topic niet meer)

De pagina verwijzing wordt acties als  in de rechterbovenhoek  van een scherm na de eerst volgende
nieuwe batch.

Voorbeeld:

De aspx is OCRMatchRules.aspx