Documentatie‎ > ‎Development‎ > ‎

Terms & Translations

Hier worden alle vertalingen centraal beheerd.
Binnen het mechanisme van de vertaling is ook de link naar de help pagina's opgenomen in deze WIKI.

Aanmaken links naar Help pagina

Dat werkt als volgt:
Klik op + om een nieuwe term aan te maken
Er wordt een nieuwe term voorbereid met de start TRM. Vul deze aan met help{aspxnaam zonder aspx}
Vul bij de Nederlandse taal de volledige URL in naar de betreffende pagina in de WIKI (help.yuki.nl\) (Let op: Als je een pagina in de Wiki verplaatst door deze onder een ander topic te 'hangen' wijzigt de verwijzing en werkt deze help nar dit topic niet meer)
Vul bij de Engelse verwijzing een . in of dezelfde URL.
De pagina verwijzing wordt acties als ? in de rechterbovenhoek  van een scherm na de eerst volgende nieuwe batch

Voorbeeld:

De aspx is OCRMatchRules.aspx