Documentatie‎ > ‎Development‎ > ‎

Vragen (communicatie tussen backoffice en gebruiker)

De backoffice en de gebruikers van Yuki kunnen via de Yuki Postbus in een domein met elkaar communiceren. De backoffice kan alle door Yuki aan hen toegewezen vragen vanuit het portaal bekijken en daarna via het domein afhandelen. Elke gebruiker kan alleen zijn of haar eigen vragen en antwoorden in het domein bekijken en afhandelen.

LET OP!
Gebruikers met de rol 'Directie', 'Externe accountant' of 'Financiële administratie' kunnen alle vragen van alle gebruikers in het domein zien.

De backoffice en de gebruikers hebben elk hun eigen mogelijkheden om vragen te stellen en te beantwoorden:
Van de vragen, antwoorden en mededelingen van de backoffice ontvangt de gebruiker op zijn of haar login e-mailadres een mail met daarin een link naar de mededeling, vraag en/of antwoord.

Open de module 'Yuki Postbus' en klik vervolgens links in je scherm op 'Vragen'.



LET OP!
Het aantal nog openstaande vragen voor jezelf wordt hier in het rood getoond. 

Het volgende scherm wordt geopend:



In dit overzicht zie je de openstaande vragen voor jezelf, de antwoorden van Yuki (backoffice) en de openstaande vragen (in behandeling) voor Yuki (backoffice).

Door te klikken op de knop 'Nieuw' bovenin het scherm kunnen de backoffice en de gebruiker beiden een algemene vraag stellen óf een vraag over een specifiek document of een transactie.
 


Algemene vraag

Wanneer je een algemene vraag wilt stellen open je de module 'Yuki Postbus' en klik je bovenin je scherm op de knop 'Vraag'.

Je kunt ook onderin je scherm klikken op 'Stel een vraag'. In beide gevallen zal hetzelfde scherm worden geopend.



LET OP!
Voor de backoffice zal een ander scherm worden geopend dan voor de gebruiker.



Vraag over specifiek document of transactie

Vanuit een geopend document of een transactie kun je een specifieke vraag stellen. Hiervoor klik je bovenin je scherm op de knop 'Stel een vraag aan de gebruiker/backoffice/Yuki medewerker'.  



LET OP!
Voor de backoffice zal een ander scherm worden geopend dan voor de gebruiker.



Zie ook: