Branches

Boekhouding voeren met Yuki kan voor de meest uiteenlopende branches. Per branche zijn er wel een paar bijzonderheden aan te geven over de inrichting en het gebruik van Yuki.
Yuki kan worden ingericht naar branche op de volgende punten.

1. Archivering
    1. Ordners
    2. Dossiers
    3. Tags
  2. Rapportage
    1. Dossier
    2. Rekeningschema
    3. Financieel
  3. Processen
    1. Facturatie
    2. Artikelcodering en prijsstelling
    3. Taken en workflow
    4. Boekingsprocedure

Er is geen hard voorschrift over de inrichting en er zijn vaak diverse opties. Hier beschrijven we enkele opties. Voor de volgende branches is de inrichting iets verder uitgewerkt:
  1. Vastgoedbeheer
  2. Architecten
Subpagina''s (1): Vastgoed