Documentatie‎ > ‎Boekhouding‎ > ‎

Salarisstroken

Salarisstroken

Met de functie Salarisstroken kun je meerdere salarisstroken in een keer per e-mail versturen naar de werknemer(s).  Deze functie is aanwezig indien er gebruik wordt gemaakt van de Yuki salarisadministratie of de koppeling met Loket of Nmbrs®.  De functionaliteit is alleen beschikbaar in Nederlandse domeinen.
 

Voordat er salarisstroken verstuurd kunnen worden moet het e-mailadres van de afzender gevalideerd worden.
 
 
Door te klikken op het rode vak is het mogelijk een e-mailadres voor salarisstroken aan te maken en te valideren. 
 
  
 
Na het invoeren van de bovenstaande velden wordt er een automatische e-mail verstuurd naar het opgegeven e-mailadres waarmee u het e-mailadres kunt valideren.

Wanneer het e-mailadres gevalideerd is kun je de salarisstroken versturen vanuit Yuki met het gevalideerde e-mailadres. De salarisstroken kunnen door middel van het selecteer vak aan te vinken, worden geselecteerd voor verzending. Vervolgens worden de salarisstroken verzonden door op 'Versturen' te klikken.

Onderstaand de inhoud van de e-mail waaraan de salarisstrook gekoppeld is.   ( Deze tekst kun je niet aanpassen. )

Beste <Naam ontvanger>,

In de bijlage van deze mail vind je jouw salarisstrook: Salarisstrook <Naam>,  <Maand> <jaar>

Met vriendelijke groet, 
<Naam administratie > 

Eisen voor het versturen van de salarisstroken

Het werk en/of privé e-mailadres moet ingevoerd zijn bij de  werknemer in Yuki. Indien zowel het werk en privé e-mail adres zijn ingevoerd, zal het werk e-mailadres worden gebruikt om de salarisstrook naar toe te versturen.
 

Overige mogelijkheden

  • Een specifieke periode selecteren door gebruik te maken van de kalender.
  • Er kunnen verschillende e-mailadressen gebruikt worden om de salarisstroken mee de versturen indien meerdere e-mail adressen gevalideerd zijn.
  • Lijst met gevalideerde e-mailadressen om salarisstroken mee te versturen tonen met de knop 'Gevalideerde e-mailadressen'

Platform partners

  • Deze functie is alleen aanwezig voor klanten van onze partners die gebruik maken van de Yuki koppeling met Loket of Nmbrs® of bij Yuki de salarisverwerking uitbesteden.
 
Comments