Documentatie‎ > ‎Boekhouding‎ > ‎

Omzetbelasting

Omzetbelasting of BTW-Aangifte

Vanuit dit scherm kan de volledig BTW-aangifte worden beheerd en inzicht in de omzetbelasting worden verkregen. Er wordt een lijst van BTW aangifte getoond per aangifte periode. Na klikken op een van de periodes wordt de stand van zaken getoond aan de hand van het BTW aangifte formulier. Op elk veld kan vervolgens worden geklikt voor meer details. In de menu balk kunnen de diverse actie worden gekozen. Deze zijn anders voor de ondernemer dan voor de accountant. (zie ook rollen)

Standaard komt deze lijst op met "Overzicht van btw-aangiftes". Via Deze 'drop-down' kun je ook navigeren naar "BTW/Omzet rapport".
Dit Rapport is nu alleen voor Nederland beschikbaar. Belgie heeft eigen controle rapporten.

Door te klikken op het '>' teken of op de AANGIFTETIJDVAK indicatie kom je in de betreffende aangifte. Door in te Titel te klikken om de kolom wordt de lijst volgens die titel gesorteerd. De sortering wordt met een pijltje  naar boven of beneden aangeduid.

Zie ook:

Subpagina''s (1): Aangifte Omzetbelasting