Documentatie‎ > ‎Boekhouding‎ > ‎Bank‎ > ‎

Boekhoudkoppeling met ING

Lees de helppagina of bekijk de video 'ING koppeling aanvragen'!

https://www.youtube.com/watch?v=FtMzkUwnuHI

Yuki heeft in een samenwerking met de ING een service ontwikkeld om het nog gemakkelijker te maken om je boekhouding dagelijks bij te werken. De service voorziet erin dat Yuki namens jou elke ochtend de laatste banktransacties bij de bank ophaalt en ze klaar zet voor verwerking door Yuki. Op die manier is je bank in Yuki dagelijks bij en kun je dus veel nauwkeurig sturen op het betaalgedrag van je klanten. De spaarrekeningen komen helaas niet mee.

Koppeling activeren in Yuki

Om de boekhoudkoppeling met de ING tot stand te brengen moet de service eerst worden geactiveerd in de Yuki Store.

LET OP!

In een compact domein of ondernemersportal Basis of Plus kan alleen de portaalbeheerder de service in de Yuki Store activeren.

Koppeling aanvragen bij ING

Je moet ook bij de ING aangeven dat je de boekhoudkoppeling wilt activeren.

LET OP!

Alleen de eigenaar van een domein (met bankpas van ING) kan de koppeling aanvragen en onderhouden.

Dit doe je door onderstaande stappen te doorlopen:
  1. Log in op Mijn ING Zakelijk
  2. Klik rechtsonder in het scherm op 'Koppeling boekhoudpakket'
  3. Klik op de knop 'Aanvragen' en kies vervolgens 'Yuki' als boekhoudpakket
  4. Klik op de knop 'Aanvragen/wijzigen'
  5. Je komt nu op de landingspagina van Yuki. Hier log je in met jouw Yuki inloggegevens
  6. Markeer het vakje 'Transacties'
  7. Klik op de knop 'Bewaren en terug naar Mijn ING'
  8. Ga akkoord met de voorwaarden en bevestig de aanvraag van de koppeling door de te klikken op de knop 'Bevestigen met TAN-code'
  9. Vul de TAN-code in en klik vervolgens op de knop 'Verzenden'.

Na het aanvragen kan het tot maximaal 24 uur in beslag nemen alvorens de koppeling actief is. Je hoeft dan zelf niets meer te doen.