Documentatie‎ > ‎Boekhouding‎ > ‎Bank‎ > ‎

Boekhoudkoppeling met ING

ING boekhoudkoppeling

Yuki heeft in een samenwerking met de ING een service ontwikkeld om het nog gemakkelijker te maken om je boekhouding dagelijks bij te werken. De service voorziet erin dat Yuki namens jou elke ochtend de laatste banktransacties bij de bank ophaalt en ze klaar zet voor verwerking door onze BackOffice. Op die manier is je bank in Yuki dagelijks bij en kun je dus veel nauwkeurig sturen op het betaalgedrag van je klanten. De spaarrekeningen komen helaas niet mee.

Zo vraag je de koppeling aan

Activeer onderaan deze pagina de service in Yuki. Aan het activeren zelf zijn geen kosten verbonden. Je dient ook bij de ING aan te geven dat je de boekhoudkoppeling wilt activeren. Dit doe je door onderstaande stappen te doorlopen:
  1. Log in op Mijn ING Zakelijk
  2. In het onderste menu ga je naar de link ‘koppeling boekhoudpakket’(via: Gegevens en Instellingen)
  3. Kies voor 'Aanvragen' en selecteer hier ‘Yuki’ en klik op 'Aanvragen/wijzigen'
  4. Je komt nu op de landingspagina van Yuki. Hier log je in met jouw Yuki inloggegevens
  5. Vink het selectievakje 'Transacties' aan en klik op bewaren
  6. Bevestig de aanvraag met de ING TAN code en ga akkoord met de voorwaarden.

Na het aanvragen kan het tot maximaal 24 uur in beslag nemen alvorens de koppeling actief is. Je hoeft dan zelf niets meer te doen.