Documentatie‎ > ‎Boekhouding‎ > ‎Bank‎ > ‎

Boekhoudkoppeling met de Rabobank

Rabobank zakelijke boekhoudkoppeling

Met de Rabobank boekhoudkoppeling met Yuki laat je volledig automatisch al je banktransacties verwerken in de online boekhouding van Yuki. Nooit meer downloaden en uploaden! Op die manier is je bank in Yuki dagelijks bij en kun je dus veel nauwkeurig sturen op het betaalgedrag van je klanten.

Activeren

Activeer service in de Yuki store. Ga vervolgens naar de website van de Rabobank om daar in Rabo Internetbankieren Professional in te loggen en bij "Online Boekhouding" (onder het onderdeel ‘Instellingen’) te kiezen voor "Yuki". Daarna onderteken je dit met de Rabo Scanner, waarmee de nieuwe koppeling definitief wordt. Let op! Alleen met Rabo Internetbankieren (Professional) kan je met Yuki koppelen. Daarbij kan alleen een bankpas gebruiker met de rol Eigenaar een koppeling maken en onderhouden.

Wil je zien hoe het werkt? klik op onderstaande video:

Rabobank koppeling met Yuki