Documentatie‎ > ‎Boekhouding‎ > ‎Bank‎ > ‎

Boekhoudkoppeling met de Rabobank

Lees de onderstaande helppagina of bekijk de video 'Rabobank koppelen met Yuki'!

https://www.youtube.com/watch?v=oiFZ2x--z6E

Met de Rabobank boekhoudkoppeling met Yuki laat je volledig automatisch al je banktransacties verwerken in de online boekhouding van Yuki. Nooit meer downloaden en uploaden! Op die manier is je bank in Yuki dagelijks bij en kun je dus veel nauwkeurig sturen op het betaalgedrag van je klanten.

Koppeling activeren in Yuki

Om de boekhoudkoppeling met de Rabobank tot stand te brengen moet de service eerst worden geactiveerd in de Yuki Store.

LET OP!

In een compact domein of ondernemersportal Basis of Plus kan alleen de portaalbeheerder de service in de Yuki Store activeren.

Koppeling aanvragen bij Rabobank

Je moet ook bij de Rabobank aangeven dat je de koppeling wilt activeren.

LET OP!

Alleen de eigenaar van een domein (met bankpas van Rabobank) kan de koppeling aanvragen en onderhouden.

Dit doe je door onderstaande stappen te doorlopen:

• Ga naar de website van de Rabobank om daar in Rabo Internetbankieren Professional in te loggen
  • Klik op 'Betalen & Sparen
  • Klik op 'Online Boekhouding' en vervolgens op 'Instellingen'
  • Selecteer het boekhoudpakket 'Yuki'.
  • Om de rekening te koppelen klik je op de knop 'Rekening onderhouden'
  • Je komt nu op de landingspagina van Yuki. Hier log je in met jouw Yuki inloggegevens
  • Markeer de rekening die je wilt koppelen met Yuki
  • Klik vervolgens op de knop 'Bewaar en keer terug naar Rabobank internet bankieren'
  • Volg de instructies (met je Rabo Scanner) op het nu geopende scherm 'Ondertekenen' van de Rabobank
  • Klik op de knop 'Ondertekenen' waardoor de nieuwe koppeling definitief wordt.

LET OP!

Alleen Rabo Internetbankieren (Professional) kan je met Yuki koppelen.

Na het aanvragen kan het tot maximaal 24 uur in beslag nemen alvorens de koppeling actief is. Je hoeft dan zelf niets meer te doen.