Documentatie‎ > ‎Boekhouding‎ > ‎

Factureren (verkoopfacturen aanmaken en versturen)

Met de Yuki Facturatie module kun je zelf digitale verkoopfacturen aanmaken. Je kunt een artikelbestand opbouwen, prijslijsten definiëren en diverse lay-outs aanmaken om zo altijd en heel snel de juiste verkoopfactuur automatisch naar je klant te sturen. Deze verkoopfacturen worden na het versturen direct in de boekhouding verwerkt en in de juiste ordner geplaatst. Alle functionaliteit van het factureren bevindt zich in de module Verkoop.  
LET OP!


LET OP!

Naast het uploaden en verwerken van verkoopfacturen óf het gebruik maken van de module Facturatie (verkoopfacturen aanmaken en versturen) is het ook mogelijk om je verkoopfacturen te importeren in Yuki.
Voorbereiding van facturatie


Om verkoopfacturen aan te maken en vervolgens te kunnen versturen met Yuki moeten de volgende zaken geregeld zijn:

De verkoopfacturen die worden verstuurd naar je klanten moeten natuurlijk voldoen aan de Nederlandse eisen voor verkoopfacturen.

Wanneer je regelmatig dezelfde facturen verstuurd naar je klanten biedt Yuki de mogelijkheid om deze periodieke facturen automatisch te laten versturen.  

Om je klanten sneller te laten betalen is het noodzakelijk om herinneringen en/of aanmaningen te versturen. In Yuki is het mogelijk om dit handmatig of automatisch (herinneringen en aanmaningenservice Yuki) uit te voeren. 
De herinneringen en/of aanmaningen kunnen ook in het Engels, Frans of Duits worden aangemaakt en verstuurd.

Met de Yuki incassomodule kunnen verkoopfacturen eenvoudig via SEPA geïncasseerd worden.
Zie ook: