Bankrekeningen

Open de module 'Bank' door te klikken op het icoon 'Bank' bovenin je scherm. Het scherm 'Bankrekeningen' wordt nu geopend:

In dit scherm zie je een overzicht van alle zakelijke rekeningen, creditcards en/of online betalingsproviders van een administratie in een domein.

LET OP!
Wanneer de Vreemde valuta module is geactiveerd in een domein kunnen er één of meer zogenaamde vreemde valuta rekeningen worden aangemaakt.

Na het uploaden van de elektronische afschriftbestanden (met afschriftregels) van de bank(en) naar jouw domein in Yuki, verwerkt Yuki deze vervolgens in de financiële administratie. De bankrekeningen en/of creditcards worden tijdens deze import automatisch aangemaakt.
Alle rekeningen, creditcards en online betalingsproviders die niet tijdens de import van elektronische afschriftbestanden worden aangemaakt moeten door een gebruiker met de rol 'Portaal backoffice', 'Externe accountant' of 'Directie' handmatig worden aangemaakt.

Achter elke rekening zie je het huidige saldo op de getoonde datum. Deze datum is de dag waarop de laatste transactie (verwerkt in Yuki) heeft plaatsgevonden op de rekening.

Het rode driehoekje achter een rekening geeft aan dat er een inconsistentie aanwezig is in de bankrekening:
  • het beginsaldo kan niet worden gecontroleerd
  • er ontbreken banktransacties.
Door te klikken op het nummer of de omschrijving van een rekening wordt een scherm geopend waarin je:
  • de gegevens van een rekening kunt wijzigen
  • alle afschriftregels of afschriften van een rekening kunt bekijken
  • de statistieken (verloop banksaldo in grafiek) van een rekening kunt bekijken.
Bovenin je scherm zie je de volgende knoppen:

Toon of verberg het zijmenu (alle toepassingen in de module 'Bank').
  Open een nieuwe kaart voor bankrekening.
  Open nieuwe kaart voor creditcard.
  Open nieuwe kaart voor online betalingsprovider.
  Toon alleen de rekeningen van een bepaald kantoor.
  Toon inactieve bankrekeningen of bankrekeningen met een banksaldo van 0,00 euro.
  Lijstweergave van bankrekeningen.
  Grote weergave van bankrekeningen.