Documentatie‎ > ‎Archief‎ > ‎

Document

Het document vormt de basis voor de administratie. Documenten zijn geklasseerd in het Digitale Archief in ordners en tabbladen en eventueel Dossiers. Yuki kent er nog een Type document aan toe zoals "Standaard", "Inkoop", "Bankafschrift", etc. De gebruiker kan ook zelf nog Tags toewijzen aan een document.
Een document kan bij elke file type zijn. (.pdf .jpg .png .tff .doc .xls .csv etc.). Files groter dan 5 MB of van type .PPT en .MOV dus presentaties, beeld en audio worden afgeraden, maar wel ondersteund. Te grote files kunnen de verwerking verstoren of vertragen.

Document Edit Screen

Vanuit dit Document scherm zijn er veel bewerkingen mogelijk. De knoppenbalk boven het document activeert de bewerkingen of acties. Door met de muis boven het icoon te zweven verschijnt de toelichting (tooltip). Let op, niet al deze iconen worden bij elk document of elke gebruiker getoond. Ze zijn afhankelijk van Type document, rechten en file type.

Icoon       Actie Verschijnt

-
Nieuw document uploaden, Bewerken document informatie. A
 Verplaats document naar een andere Ordner of Tabblad. Klik hier en je kunt een keuze maken voor een nieuwe Ordner en/of Tabblad. A

Toont het PDF document in een PDF viewer. Klik hier en het document wordt in een apart Window geopend met een PDF viewer. T

http://help.yuki.nl/documents/archief/document/journaalpost Toon de details van de boeking (Journaalpost) en de eventuele factuurregels. In dit scherm kan een factuur ook naar UBL worden geëxporteerd. T

Verstuur dit document per e-mail vanuit Yuki. Dit Icon verschijnt alleen als email in Yuki is geconfigureerd. Klik hier en er verschijnt een email dialoog waar het adres geselecteerd wordt uit het adresboek uit de administratie. T

A= Altijd; T= Afhankelijk van Type Document

Subpagina''s (1): Journaalpost