Agenda

De bedrijfsagenda is een handige tool om bedrijfsmatige activiteiten met elkaar te delen. De agenda is toegankelijk voor alle gebruikers. Hij is dus niet bedoeld als persoonlijke agenda (alhoewel deze soms zo ook wel gebruikt wordt). Gebruik de agenda om afspraken met je collega's te delen bijvoorbeeld voor vergaderingen, evenementen, deadlines voor projecten of andere administratieve zaken.

De Yuki Uren module is geïntegreerd in de module 'Agenda'.

Open de module 'Agenda' door te klikken op het icoon 'Agenda' bovenin je scherm. Het startscherm van de module 'Agenda' wordt nu geopend:

Links in je scherm vind je de belangrijkste functies van de module 'Agenda'. Ze worden hieronder kort beschreven.

Agenda

Planner

Taken

Voor een uitgebreide beschrijving van deze functie zie Taken.

Gewerkte uren
Urenregistratie is een extra module van Yuki. Hiermee kunnen je medewerkers facturabele uren op klanten of projecten registreren en kun je deze na beoordeling en fiattering gebruiken om facturen voor klanten aan te maken.

Werkzaamheden factureren

Voor een uitgebreide beschrijving van deze functie zie Werkzaamheden factureren.

Werkzaamheden

Nieuwe afspraak

Nieuwe afspraak plannen

Nieuwe taak

Voor een uitgebreide beschrijving van deze functie zie Nieuwe taak aanmaken.

Nieuwe werkopdracht

Voor een uitgebreide beschrijving van deze functie zie Uren registreren (nieuwe werkopdracht).

Nieuwe verzuimregistratie

Taaksoorten

Voor een uitgebreide beschrijving van deze functie zie Taaksoorten.

Werksoorten

Voor een uitgebreide beschrijving van deze functie zie Werksoorten aanmaken.

Instellingen

Notificaties
Wanneer de Yuki notificaties zijn geïnstalleerd op je computer krijg je een pop-up melding in je scherm bij een ontvangen e-mail, een herinnering voor een afspraak, een aan jou toebedeelde taak, een antwoord op een vraag of een vraag aan jou en een nieuw nieuwsbericht.
Voor een uitgebreide beschrijving van deze functie zie Yuki notificaties.